Winner Tentoonstelling 2022

 

In het weekend van 25/27 November werd voor de 1e keer de Winner tentoonstelling gehouden in Leeuwarden en was het voor het eerst sinds jaren dat er weer een hondententoonstelling in het WTC Expo wordt gehouden.

Op 25 november konden de deelnemers die uit verschillende landen kwamen inschrijven voor de Frysland Cup en verdeeld over 26 en 27 November kon worden ingeschreven voor de Winner. Op de Winner show kunnen  kunnen speciale titles worden behaald en extra punten worden verdiend, dus is het altijd een heel druk bezochte show met deelnemers uit verschillende landen.

Omrop Friesland bestede hier ook aandacht aan

De Flatcoats, waren op zondag aan de beurt en werden gekeurd door de Zweedse Keurmeester Joakim Ohlsson. Ik had eigenlijk besloten om Joy voorlopig niet meer te showen maar het was voor het eerst zo dichtbij dat ik haar toch maar had ingeschreven in de tussenklasse. Daar behaalde ze een 3e met een Zeer Goed.

De keurmeester deelde niet veel U’tjes uit. Maar wat betreft Joy klopt het zeker dat ze nu tijd nodig heeft om in lichaam uit te zwaren. Ze zit momenteel in de slungelige puber fase zeg maar en was ook nog eens helemaal uit vacht. Voorlopig was dit dus eerst de laatste show voor Joy.

WhatsApp chat