Logeren in stijl

Logeren in stijl!

Afgelopen week zijn we samen met de Peppertjes een paar dagen wezen logeren in een heus landhuis. Domaine de Koffiekan staat in het kleine dorpje Coullée vlak bij Houffalize in de Belgische Ardennen.

De dames vonden het reuze leuk! Ze genoten van de grote spannende omheinde tuin. Park is een beter woord, want met twee vijvers, allemaal spannende paadjes, en bosjes met heerlijk geurtjes leek het daar meer op.

Hier en daar stonden prachtige beelden, er was een tuin met allemaal kabouters en ook een heksentuin. Kortom genoeg om te ontdekken en je zag Djuna en Happy dan ook volop genieten. Vanaf de trap bij het teras achter huis konden ze mooi ” hun territorium” in de gaten houden

Zo kwam ik op een wandeling door de tuin een ree tegen die de dames nog niet hadden geroken en zag later een eekhoorntje over steken. Dat was wel lachen want ze roken wel het spoor, maar wisten duidelijk echt niet wat dat nu was. Ook kropen er mega grote slakken en in de vijvers zwommen allemaal vissen.

Ook voor ons was het goed toeven in Domaine de Koffiekan. Wat een rust en ruimte waar we samen met schoonzus en zwager heerlijk van mochten genieten. Heerlijk wandelen en de mooie omgeving verkennen, De luxe en ruimte van het huis met zijn mooie grote tuin ,het heeft ons goed gedaan.

Domaine de Koffiekan

 

 

 

 

WhatsApp chat