Int Dogshow Uden

Gisteren werd Happy op de Internationale Hondententoonstelling in Uden 2 excellent in de open klas en kreeg het res CAC/CACIB

Door mijn gangwerk werd ze niet eerste, volgens de keurmeester haalde ik haar door mijn lopen uit balans. Ik ga dit samen met Gabriella van Kynospirit bekijken, want als dat echt zo is gaan we er natuurlijk wat aan doen. Ik heb dit echter nog nooit eerder te horen gekregen van een keurmeester. Toen het om het reserve CAC/CACIB ging riep ze maar tegen me je moet joggen harder lopen harder en op het laatst liep ik zoals zij het wilde zien en werd ik van de toch behoorlijke concurrentie 2e met Happy. 1e werd trainingsmaatje Rose met Ria wat ook super was natuurlijk en 3e Uitmuntend werd trainingsmaatje Caroline met Lynn ook super.

Happy, Rose en Lynn zaten ook samen op puppyjachttraining.

Hier enkele foto’s

outdoor Uden

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp chat