Hot Pepper News 14-6-2016

Hier weer eens even wat nieuws over de Peppertjes

De laatste weken stonden in het teken van Happy  trainen voor de teamwedstrijden van de Nederlandse Labrador Vereniging en van de Flatcoat Club. Happy had 19 maart bij de Labrador Kring Nederland al een mooi workingtest C diploma gehaald en op 23-April nogmaals een mooi diploma op de workingtest van de Flatcoated Retr Club in Bergschenhoek.

Bergschenhoek

Op 12 juni was het dan zover dat ik met mijn eigen team
`t Sil Heve ” mee deed aan de teamwedstrijd van de FRC. De laatste weken hadden we met enkele andere teams van de Sasawot trainings groep hartstikke leuk daarvoor getraind en we hadden er zin in. Mijn Team `t Sil Heve bestond uit André Brink met Labrador Mika als A hond, Djoeke Tjeerdsma met Joy als B hond en Happy  als C hond. Het waren pittige proeven en direct de 1e proef ging het een beetje verkeerd. We misten van de 6 dummy’s 1, de rest van de proeven ging fantastisch, Mika deed het super als A hond en Joy werkte ook super mooi en netjes.en alle dummy’s kwamen verder binnen. Van onze Sasaowt trainings groep deden Jurjen en Griet en deze keer met een eigen gefokt C hondje  met Team Family Matters ook weer mee , en team de Daltons van Eline, Mariska en Agnes deden ook weer mee. Verder zaten er nog een paar Sasawotters in andere teams. We hebben een ontzettende leuke dag gehad met mooie, maar pittige proeven. en we eindigden van de 20 teams op een gedeelde 7e plaats met Team Family matters van Jurjen , Griet en Pedro. En de Daltons werden 8ste en in het team dat 1e werd zat José met Kira die ook bij Sasawot traint dus we waren met zijn allen dik tevreden!

team wedstrijd FRC

De eerste teamwedstrijd zaten we bij trainer Jurjen Dijkstra en Griet in het team “Team Up” Jurjen en Kyara A hond, Griet en Kinse B hond en Happy C hond.
Het ging super, maar op 1 proef verloren we ondanks dat alle dummy’s binnen waren veel punten. Kyara werd  op onze eerste proef ook nog aangevallen door een zwaan met jongen, dat had toch wel een beetje invloed op haar latere werken bij water. Verder herstelde ze zich super. We werden van de 15 teams 10e

Sasawot Team Up

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp chat