Happy WT B2 certificaat

Happy heeft gisteren haar 1e WT B2 certificaat gehaald bij de WFRG 

Gisteren 11 -11-2018 voor de eerste keer met Happy een workingtest in de B2 klasse bij de WFRG gelopen. Nadat voor de 2e keer onze nestplanning mis is gelopen door onvoorziene omstandigheden was ik even helemaal klaar met alles wat met honden te maken heeft. Maar na wat peptalk van deze en gene besloot ik dat ik voor de rest van het seizoen dan maar een doel moest stellen. Inschrijven voor de Map kon niet meer. Gelukkig kon ik nog 1 sjp inschrijven om te gaan proberen een A diploma te halen en een certificaat dag. Dit is helaas niet gelukt. Maar gisteren op onze 3e wedstrijd van dit jaar en dus in de B2 heeft Happy een mooi diploma gehaald. Het waren pittige proeven en juist de proef die ik het moeilijkst vond heeft ze super goed gedaan en dat was best heel pittig. Trots op mijn Happy, tot het eind aan toe blij en bereid te werken wat een genot zo’n hondje. Van de 44 deelnemers in de B2 is ze op een 7e plaats geeindigd.

WhatsApp chat