Happy 7 weken drachtig

Week 4A 64 cmB 78 cm
Week 5A 68 cmB 79 cm
Week 6A 75 cmB 84 cm
Week 7A 77 cmB 85 cm 39.3 kg
Week 8AB

Happy is weer goed gegroeid en de melkklieren zijn nu ook duidelijk gezwollen. Ze waggelt mee tijdens de wandeling, je kunt zien dat het haar moeite kost. Het eerste stukje is ze nog vol vuur, net als “vroeger” toen ze nog een slanke den was, maar als snel gaat het tempo naar beneden

Gisteren heb ik de puppy gevoeld, Happy kwam even lekker naast me liggen en opeens voelde ik wat.

Wat zou er in haar omgaan, het is de eerste keer dat ze puppy’s krijgt. Ik ben heel benieuwd hoe ze het zal doen en of ze veel melk heeft. Dit is de eerste keer dat ik weer een nestje fok met een teefje gefokt door andere fokker.

Mijn eigen lijn had bij grote nesten niet heel veel melk, wat dat betreft is dat bij Happy nu al anders, ze heeft al een “aardich jaar”

Volgende week de kraamkamer maar inrichten dan kan ze vast wennen aan haar verblijf voor de komende tijd.

wordt vervolgd

WhatsApp chat