Fokplannen

In 2017 heb ik nieuwe fokplannen !!

Als alles goed verloopt, zal Happy haar eerste nest krijgen. Inmiddels heb ik een mooie reu gevonden die zowel op exterieur als op werk gebied  een goede vertegenwoordiger van het ras is. Dual purpose dus. Wie de vader van de pups gaat worden houd ik nog even geheim, want eerst moet het fokplan nog worden aangevraagd en goed gekeurd.

Happy is niet door mij gefokt maar door Carolin Blank van de  ” of Firien Wood” kennel in Duitsland. Met haar komst begon en nieuw avontuur. Geen herkenning van gedrag zoals je wel hebt bij je eigen gefokte pups. Samen met Femmie heb ik de pupptest gedaan en wat Carolin al voorspelde ik viel als een blok voor kleine Happy, puppy Lila/Weiss.

Happy is inmiddels Nederlands Jeugd Kampioen, maar ik vind het werken met haar het allerleukste om te doen. Ze is snel, en houd haar koppie erbij. De puppy jachttraining hebben we bij Marylou van jachthondenschool Almere gevolgd en daarna zijn we gestart bij Sasawot Gundogs Jachthonden training. Trainer Jurjen, ooit begonnen met flatcoats maar overgstapt op de Labrador en tegenwoordig het field trial type, is helemaal weg van Happy en dat zegt wat.

Pepper’s Reflection Simmermoarn met pups
foto-bericht-fokpl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp chat