Fokplannen

Fokplannen/ Litterplans 2018

Aanvullende Informatie:

Int Ch Dakotaspirit Into The Wild
HD/A
PL/vrij
Pra/Cat/vv
ED/Vrij
Gonio/vrijCrufts Class Winner 2016 and 2017!
Èowyn Pepper of Firien Wood NJK’15
HD/A
Pl/vrij
Pra/Cat/vv
Gonio/nv (>15% mildly 1 eye)

Het verwachte nest voldoet aan alle eisen het fokregelement van de Flatcoated Retriever Club

Happy doet haar naam alle eer aan, ze is een echte “happy” flatcoat,  Een echte knuffel, altijd blij en enthousiast, een geweldige werker, snel en met verstand. Werken ( jachttraining)  is haar lust en leven en ze is helemaal gek op trainer Jurjen, bijna verliefd is ze op hem. Met Happy begint een nieuw avontuur en stopt mijn oude lijn.  Happy is alles wat ik graag in een flatcoat zie.

Haar toekomstige partner Kaos is met zorg uitgezocht en voldoet aan alles wat ik graag zie in een flatcoat. Hij is gezond, mooi, lief, en een echte knuffel en ook een enthousiaste werker. Snel, steady, stil en met verstand. In oktober 2017 heb ik in Italië kennis gemaakt met zijn bazin en huisgenoten. Toen ik Kaos zag werken, wist ik het zeker! hij was een goede partner voor Happy. Gelukkig vond zijn bazin Vittoria,  Happy ook een goede keus voor haar Kaos. Kaos is inmiddels Internationaal Kampioen geworden!

Het fokplan is goedgekeurd door de FRC en nu is het wachten tot Happy loops gaat worden in April/Mei. En dan hopen we dit jaar een mooi nestje te krijgen van deze twee kanjers waar ik zelf een reutje en teefje van aan ga houden als alle plannen uitkomen.

copyright © I.Keizer-Westra
Disclaimer

 

Flatcoats Have More Fun!