Dracht Happy

Happy is nu 4 weken drachtig en is al behoorlijk stevig aan het worden!

Afgelopen maandag 11 februari hebben we op de echo 9 pups geteld, maar omdat Happy wat scheef lag kan het zijn dat er misschien nog een paar verstopt zaten. Om haar niet verder te plagen hebben we haar niet beter neer gelegd, dat ze drachtig is , dat weten we nu zeker!

ECHO DRACHT HAPPY
Hier kun je 1 pup zien
Hier meet ik de omvang van Happy vanaf 4 weken, zo is mooi te volgen hoe ze in omvang toeneemt

S’morgens voelt ze zich niet zo lekker en eet met lange tanden en voor de rest is ze erg sloom , dromerig en slaperig. Ik ken haar zo niet, het is een heel andere Happy. Tijdens het wandelen sjokt ze de 2e helft met Djuna mee, die dan ook een versnelling lager loopt.

Week 4 A 64 cmB 78 cm
Week 5A 68 cmB 79 cm
Week 6A 75 cmB 84 cm
Week 7
Week 8
Week 9

Happy 5 weken drachtig.

Happy is nu 5 weken drachtig en krijgt nu haar eetlust weer terug gelukkig.

Je kunt nu ook wel duidelijk zien dat ze uitzet en ze is ook best traag tijdens de wandeling en dat zal voorlopig vast niet beter worden. Ze is nog aanhankelijker dan eerst, en Happy is een echte kroelhond, dus soms heb ik er ook wel eens even genoeg van 🙂 Vanaf nu wordt haat voeding langzaam wat opgevoerd en daar is ze nu erg blij mee. De misslijkheid is over, en ze heeft best trek in eten .

De map met de papieren van Happy en Hunter is klaar gemaakt, zo kunnen de aanstaande eigenaren zien dat alles in orde is. Verder is er nog niet zoveel te doen. Ik ben aan het vooruitwerken in de trimsalon, zodat ik straks alle aandacht aan Happy en haar kroost kan schenken.

Happy 6 weken Drachtig

Happy is nu 6 weken drachtig en heeft reuze honger!, Ze krijgt nu 3 x per dag eten en dat vind ze geen straf. Ze is alweer behoorlijk gegroeid (zie schema} Verder is ze snel moe en heel erg dromerig.

Ook tijdens het wandelen kan ze ergens staan te dromen, de rondjes zijn een stuk korter geworden de laatste weken. Op zich komt dat nu Djuna ook niet meer zo ver kan, niet slecht uit. Maar het voelt net als spijbelen zo snel weer terug te zijn en vooral als het mooi weer is en juist een lekkere lange wandeling met de dames zo fijn is.

wordt vervolgd
WhatsApp chat